Wheelie Wednesday | Kervin Bos

Wheelie Wednesday | Kervin Bos

Kervin Bos werd in 2013 Nederlands Kampioen in het ONK Supersport 600. Op de foto ‘Bossie’ tijdens de uitloopronde van zijn kampioenswedstrijd.

In 2014 stapte Bos over naar de Superbike klasse waarin hij meteen in zijn debuut jaar meestreed om de ONK-titel en met een wildcard mee mocht doen aan de World Superbike.

Helaas kwam Bos tijdens de eerste Dutch Superbike wedstrijd van de Race of the Champions op Assen lelijk ten val en liep hierbij een zware blessure op. Hij crashte bij het uitkomen van de Strubben en liep daarbij een gecompliceerde heup- en bekkenfractuur op. Wat volgde was een lange periode van revalidatie en herstel.

Een tijdje was het stil rondom Bos totdat zijn geluid afgelopen jaar ineens te horen was door de speakers rondom het TT-circuit tijdens de World Superbikes. Na zijn debuut als speaker tijdens de WSBK hoorden we hem steeds vaker als speaker onder andere tijdens de Dutch TT, op MotorsTV én op Eurosport.

Afgelopen week bij het begin van de motorbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht maakte Eurosport de plannen voor het motorseizoen 2016 bekend. Hierbij maakte de zender tevens bekend dat Iwan van der Valk én Kervin Bos samen de Moto2 en Moto3 voor hun rekening gaan nemen.

Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a mystery…..

Kervin Bos
Wheelie Wednesday | Kervin Bos
Tags: