Loran Faber Nederlands Kampioen NSF100

Loran Faber Nederlands Kampioen NSF100

Afgelopen zaterdag, tijdens de laatste twee wedstrijden van het seizoen op circuitpark Berghem heeft Loran Faber zijn titel in de Molenaar NSF 100 Championship extra glans gegeven door als eerste in de geschiedenis ongeslagen kampioen te worden in deze race klasse.

Hoewel Loran zich vier wedstrijden voor het einde van het seizoen al tot kampioen had laten kronen is dit een extra kers op de taart en hiermee is de jonge Staphorster de eerste die dit in de geschiedenis van deze jeugdklasse, die zijn oorsprong kende in 2009, voor elkaar weet te krijgen en dat terwijl toch zeker niet de minste namen Loran als kampioen voor gingen, waaronder de huidige Moto3 rijders Bo Bensneijder en Livio Loi.

Topper van harte gefeliciteerd met deze prestatie van formaat!

Loran Faber
Loran Faber Nederlands Kampioen NSF100