Finale OW Cup races

Finale OW Cup races

Over ruim een week, op zaterdag 24 september, staan de finale races van de OW Cup races gepland op het TT-circuit Assen.

Aangezien deze dag nog twee wedstrijden worden verreden en de verschillen niet al te groot zijn in de tussenstand om de verschillende kampioenschappen zijn de kaarten zeker nog niet geschud. In nog geen enkele klasse is de kampioen bekend.

In de SuperCup 600 staat Ricardo Brink van het Start Racingteam uit Nieuwleusen aan de leiding met daar kort achter Coen Bouwmeester gevolgd door regerend kampioen Danny van der Sluis en Jaimie van Sikkelerus.

Theoretisch gezien kunnen deze rijders alle vier nog kampioen worden, maar wie heeft zijn zenuwen het beste onder controle, wie weet deze dag twee wereldraces op het asfalt te leggen, wie heeft net die benodigde dosis geluk aan zijn zijde, de spanning zal volgende week zaterdag te snijden zijn op het TT-circuit Assen.

Wie wordt de kampioen SuperCup 600 2016?

OW Cup – SuperCup600
Finale OW Cup races