Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft

Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft

Het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM) komt één keer per seizoen naar het TT-Circuit in Assen. Afgelopen weekend was het weer zover. Van 11 tot en met 13 augustus waren de IDM coureurs te gast op het TT Circuit Assen voor de vierde ronde van het kampioenschap 2017.

Met in de Superbike 1000 klasse Danny de Boer, Koen Zeelen, Bobby Bos, Pepijn Bijsterbosch, Mike Cleutjens en Wayne Tessels aan de start en in de Supersport 600 Vasco van der Valk, Kevin Mos en Rob Hartog waren er voldoende Nederlandse toppers die op hun thuiscircuit konden strijden om de podiumplekken.

      

      

Podiumplekken waren er uiteindelijk voor Danny de Boer en Pepijn Bijsterbosch Superbike 1000 en Rob Hartog en Vasco van der Valk, Supersport 600.
Naast het Superbike en Supersport geweld waren er ook bij de zijspannen en in de Supersport 300 een mooi aantal Nederlandse coureurs te bewonderen.

Voor de volledige wedstrijd verslagen verwijs ik jullie graag naar Racesport.nl en voor mijn fotoreportage van dit evenement klik je op onderstaande afbeelding.

Podium Superbike 1000 Race 2
Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft