Jeffrey Herlings huldigd AMBC kampioenen

Jeffrey Herlings huldigd AMBC kampioenen

Met de aanwezigheid van niemand minder dan meervoudig wereldkampioen motocross Jeffrey Herlings, die speciaal naar Staphorst was gekomen om de bekers uit te reiken aan de AMBC kampioenen werd de 2017 editie van de feestavond wel een hele speciale!

Vrijdagavond 24 november zijn in zaal Spoorzicht de AMBC clubkampioenen, Nederlands kampioenen en zelfs een Europees kampioen gehuldigd. Tevens werd de AMBC sportman van het jaar 2017 bekend gemaakt en gehuldigd.

Hieronder een paar foto’s van deze geweldige avond.
Voor het complete verslag en meer foto’s van deze avond ga je naar de website van de AMBC-Staphorst. Dit kan door middel van onderstaande link:

AMBC-Staphorst

Jeffrey Herlings – Dave Kooiker
Jeffrey Herlings huldigd AMBC kampioenen