KNMV Motorsport Gala

KNMV Motorsport Gala

In een goed gevuld Amphion Schouwburg in Doetinchem werden zondagmiddag 14 januari door de KNMV de kampioenen van 2017 gehuldigd. Naast het grote aantal kampioenen werden er ook diverse onderscheidingen toegekend.

Het meest opvallende en bijzondere moment op de middag was voor mij het toekennen van de Ben Majoor Trofee aan dorpsgenoot Collin Veijer.
De pas 12-jarige Collin Veijer kreeg tijdens het KNMV Motorsportgala de Ben Majoor Trofee overhandigd door Arjan Bos, voorzitter van het TT Circuit Assen. Veijer ontving de onderscheiding, voor een bijzonder talentvolle rijder onder de 21 jaar, o.a. dankzij zijn Europese titel in de Mini GP. Dit wegrace kampioenschap werd in Italië verreden en Veijer won, ondanks het thuisvoordeel van zijn concurrenten, alle drie de manches die tot de titel leiden.

Lees het volledige verslag op de website van Racesport.nl

Voor het  fotoverslag van het motorsportgala klik op één van onderstaande afbeeldingen.

Collin Veijer ontvangt de Ben Majoor Trofee uit handen van de voorzitter van het TT Circuit Assen, Arjan Bos.
KNMV Motorsport Gala
Tags: