Teampresentatie Hofstede MX Team

Teampresentatie Hofstede MX Team

In een goed gevulde kantine van de sporthal aan de Hoogeweg in Staphorst vond afgelopen vrijdagavond de teampresentatie plaats van het Hofstede MX Team.

Het Hofstede MX Team is een motorcross team dat opgericht  is om jeugdige crosstalenten de kans te geven en de mogelijkheid te bieden door te groeien naar de Nederlandse top.

De doelstelling van het team hierbij is financiële en materiële ondersteuning verlenen aan geselecteerde rijders die deel uitmaken van een team waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen om zodoende te kunnen doorgroeien naar nationaal c.q. internationaal niveau. Hierbij wordt er van de rijders een professionele instelling en een gedegen inzet verwacht .

De presentatie was deze avond in handen van Patrick Roth door wie de rijders één voor één werden voorgesteld aan het aanwezige publiek en de doelen voor het nieuwe jaar werden besproken.

Met Klaas Hofstede, Karl Timmerman, Ralph Slager, Rene Boer, Dylan Schra, Niels Dijk en de twee nieuwkomers Jesper Gils en Roan Tolsma zullen in 2018 maar liefst 8 coureurs in de kleuren van het Hofstede MX Team te bewonderen zijn op de nationale – en internationale circuits.

     
Het materiaal stond er zoals we gewend zijn van het team weer in top conditie bij en zal dan ook zeker kunnen dienen als een goede basis voor mooie resultaten. Echter zoals Klaas Hofstede ook aangaf tijdens zijn interview met Patrick Roth zijn het toch de coureurs die het met de juiste inzet vooral zelf moeten doen.

Klik op onderstaande afbeelding voor een aantal foto’s van deze presentatie.

Hofstede MX Team 2018
Teampresentatie Hofstede MX Team