Teampresentatie Nieman Racing

Teampresentatie Nieman Racing

Zalencentrum d’ Olde Skoele in Rouveen van de familie Eggen was afgelopen vrijdagavond het decor van de teampresentatie van Nieman Racing.
Het in Staphorst gestationeerde Nieman Racing zal net als in 2017 met Frank Nieman aan de start verschijnen van de Open Wegrace Competitie in de NK SuperCup 600 klasse.

De presentatie van deze avond was in handen van Patrick Roth die rond de klok van 21:00 uur het seizoen 2018 officieel mocht openen door onder ruime belangstelling van sponsoren, familie, vrienden en verder belangstellenden het team voortestellen en de machine te laten onthullen.

Na de binnenkomst van het team en het onthullen van de Dijksma Koudetechniek Yamaha R6 werd met coureur Frank Nieman kort teruggeblikt op het afgelopen seizoen en vooruitgekeken naar het nieuwe seizoen.
Frank wist afgelopen seizoen, ondanks dat hij het eerste deel van het seizoen noodgedwongen van de zijlijn moest toekijken, toch nog een prima veertiende plaats  op te eisen in de eindstand van het kampioenschap.
Voor het nieuwe seizoen word de lat echter beduidend hoger gelegd en wil de Staphorster coureur zich gaan bemoeien met de plaatsen om het podium met als doel een top 5 plek in het eindklassement.

    

Uiteindelijk moet de coureur het zelf waarmaken maar zonder hulp van sponsoren, een goed team om je heen en een thuisfront dat je steunt is motorsport schier onmogelijk. Dat weet Frank als geen ander en derhalve bedankte hij een ieder voor het gestelde vertrouwen en toegezegde steun voor 2018 om zijn droom te kunnen najagen en doelen te behalen.

Nadat ook de overige teamleden waren voorgesteld en hun taken binnen het team waren toegelicht werd het aanwezige publiek bedankt voor hun belangstelling en aanwezigheid en werd het officiële gedeelte afgesloten.

    

Ter voorbereiding op het seizoen zal Frank op 9 en 13 april deelnemen aan een training dag op het circuit van Assen. De eerste wedstrijd zal worden verreden op zaterdag 14 april op het TT Circuit Assen.

Frank en het hele team veel succes gewenst voor het komende seizoen.

Klik op onderstaande afbeelding om naar het fotoalbum met foto’s van deze avond te gaan.

NIeman Racing 2018
Teampresentatie Nieman Racing