Dutch Masters of Motocross in Oldebroek

Dutch Masters of Motocross in Oldebroek

Paasmaandag verzamelden de beste Nederlandse motocrossers zich op het schitterende circuit ‘de Bargen’ waar Stichting Circuit Oldebroek de organisatie op zich had genomen van de tweede ronde van de Dutch Master of Motocross.

Naast de Nederlandse top hadden ook een groot aantal Grand Prix rijders de weg naar ’t Loo weten te vinden wat resulteerde in mooie en spannende wedstrijden.

Op een enkel spettertje na bleef het de gehele dag droog in ’t Loo en konden we volop genieten van motorsport van de bovenste plank  waarbij de organisatie niets aan het toeval had overgelaten en alles tot in de puntjes verzorgd was.

De verslagen van dit evenement zijn allemaal te lezen op motocrossplanet voor mijn fotoverslag klik je op onderstaande afbeelding.

Dutch Masters of Motocross in Oldebroek