Start Racing uit Nieuwleusen klaar voor het nieuwe seizoen

Start Racing uit Nieuwleusen klaar voor het nieuwe seizoen

Bij Partycentrum De Deel in Nieuwleusen vond afgelopen zaterdagavond de teampresentatie plaats van Start Racing waarbij de motoren en teamleden werden gepresenteerd, uiteraard kwamen ook de coureurs aan het woord en vertelden over hun ambities aan het publiek.

Na het vertrek van Ricardo Brink moest het team op zoek naar een nieuwe coureur en deze heeft men in Danny van der Sluis gevonden.
Na vijf jaar NK SuperCup 600 waarbij van der Sluis in 2015 de titel won, zal hij dit jaar de overstap maken naar de NK SuperCup 1000.
De 21-jarige coureur uit Staphorst zal aan de start verschijnen  met ondersteuning van Ten Kate Racing Products op een Honda CBR 1000RR Fireblade SP2.
Komend jaar is een leertraject maar een top 5 klassering moet tot de mogelijkheden behoren, aldus van der Sluis.

Patricia Kok rijdt voor het tweede seizoen bij Start Racing. Op een Yamaha R6 gaat de 25-jarige dame uit Lekkerkerk op jacht naar podiumplaatsen in de NK ProCup 600 en een top-drie in het kampioenschap. Het grote doel van Kok is om de overstap te kunnen maken naar de NK SuperCup 600.

      

Beide coureurs hebben al de nodige kilometers gemaakt tijdens een voorjaarstraining op de circuits in het Spaanse Aragon en Valencia.
Aankomende zaterdag begint het echte werk voor beide coureurs, want dan staat de eerste race in op het programma op het TT Circuit Assen. De entree is gratis en de paddock open voor publiek.

Klik op onderstaande afbeelding om naar het fotoalbum van de teampresentatie te gaan

Start Racing Team 2018
Start Racing uit Nieuwleusen klaar voor het nieuwe seizoen