AMBC Open Beker Clubcross

AMBC Open Beker Clubcross

Ook dit jaar werkt de AMBC Staphorst een volledig clubcross kampioenschap af op een tijdelijk circuit. Helaas is dit nog steeds niet mogelijk op ’t Wiede Gat, het thuishonk van de vereniging.

Echter dankzij Duntep  mobiele bungalows uit Staphorst die wederom de grond beschikbaar stelt en een gemeente die een vergunning verleende kan de AMBC ook in 2018 een officieel clubkampioenschap in alle soloklassen  organiseren.

Afgelopen zaterdag werd onder schitterende weersomstandigheden de tweede wedstrijd om het kampioenschap verreden. Met een goede opkomst in de verschillende klassen kreeg het publiek mooie wedstrijden gepresenteerd en konden we naar hartenlust zandhappen en foto’s maken van kleine en grote deelnemers.

De uitslagen zijn te vinden op de website van de organiserende vereniging: ambc-staphorst.nl

Mijn foto’s zijn te bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken.

Daarnaast zijn de foto’s te bestellen in het hiervoor genoemde menu, mocht hiervoor belangstelling zijn. Klik hier om naar de shop te gaan. Wil je in het bezit komen van meerdere digitale bestanden neem contact met mij op, dit kan onder andere via de contact pagina op deze website.

AMBC Open Beker Clubcross