Derde ronde OW Cup op het TT Circuit Assen

Derde ronde OW Cup op het TT Circuit Assen

Afgelopen zaterdag was het TT Circuit Assen het toneel voor de derde wedstrijd van de open wegrace competitie welke georganiseerd wordt door de CRT Holland van de familie Lentink.

Onder droge maar kille omstandigheden gingen de rijders rond de klok van 10 uur de baan op voor de eerste kwalificatie trainingen gevolgd door een tweede kwalificatie voor alle klassen welke onderbroken werd door een geplande pauze.

Tijdens deze pauze werd in het media centre aan alle aanwezige rijders bekend gemaakt dat de OW Cup wedstrijden per direct een ONK status krijgen. Deze beslissing is het gevolg van het feit dat er momenteel in Nederland in twee competities NK-titels te verdienen zijn en men zich als OW Cup wil blijven onderscheiden.

Na de pauze ging het programma verder met de kwalificaties en aansluitend één wedstrijd voor alle klassen.

De foto’s van dit evenement zijn te bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken. De verslagen zijn uiteraard te lezen op racesport.nl

Daarnaast zijn de foto’s ook te bestellen in de shop, mocht hiervoor belangstelling zijn.

Wil je in het bezit komen van meerdere digitale bestanden neem contact met mij op, dit kan onder andere via de contact pagina op deze website.

Derde ronde OW Cup op het TT Circuit Assen