ONK OW Cup op het TT Circuit Assen

ONK OW Cup op het TT Circuit Assen

Afgelopen zaterdag was het TT Circuit Assen het toneel voor alweer de vierde wedstrijd van de open wegrace competitie welke georganiseerd wordt door de CRT Holland.

Onder prima weersomstandigheden gingen de rijders rond de klok van half 10 de baan op voor de eerste kwalificatie trainingen gevolgd door een tweede kwalificatie voor de Sport- en SuperCup klassen welke onderbroken werden door CRT circuit sessies.

Afgelopen zaterdag was het een zogenaamde type 3 dag wat betekend dat er naast de trainingen en wedstrijden van de OW cuppers ook tijd wordt opgevuld door CRT dag rijders en er twee raceklassen hun trainingen én wedstrijden afwerken op vrijdag.
Dit is dit jaar voor het eerst met als doel binnen de gestelde geluidsnormen te blijven en complete wedstrijden te kunnen rijden.

Na de pauze ging het programma verder met de kwalificaties en aansluitend één wedstrijd voor bovengenoemde klassen.

De foto’s van dit evenement zijn te bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken. De verslagen zijn uiteraard te lezen op racesport.nl

Daarnaast zijn de foto’s ook te bestellen in de shop, mocht hiervoor belangstelling zijn.

Wil je in het bezit komen van meerdere digitale bestanden neem contact met mij op, dit kan onder andere via de contact pagina op deze website.

ONK OW Cup op het TT Circuit Assen