Ten Kate Media Event

Ten Kate Media Event

In aanloop naar de 88e Dutch TT op woensdagmiddag bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen een aantal foto’s  gemaakt tijdens het Ten Kate Media Event.  Op het programma stond onder andere een meet and greet voor een aantal prijswinnaars met Moto3 coureur Livio Loi, Moto2 coureur Joan Mir en de MotoGP coureurs  Danilo Petrucci en Cal Crutchlow.

Aansluitend werden de coureurs één voor één geïnterviewd door Diederick de Vries in samenwerking met de teammanager van het Red Bull Honda World Superbike Team, Kervin Bos op het grote podium voor het aanwezige publiek.

Na het interview met de coureur in kwestie kreeg een ieder de kans om een handtekening te bemachtigen of om samen op de foto te gaan.

Alles was top geregeld door de mannen en vrouwen van Ten Kate Motoren in Nieuwleusen.

De foto’s van dit evenement zijn te bekijken door op onderstaande foto te klikken.

Ten Kate Media Event