Teampresentatie Nieman Racing

Teampresentatie Nieman Racing

Zalencentrum d’ Olde Skoele in Rouveen van de familie Eggen was afgelopen vrijdagavond het decor voor de teampresentatie van Nieman Racing.
Het in Staphorst gestationeerde Nieman Racing zal net als in 2018 met Frank Nieman aan de start verschijnen van de Open Wegrace Competitie in de ONK SuperCup 600 klasse.

De presentatie van deze avond was in handen van Patrick Roth die rond de klok van 21:30 uur het seizoen 2018 officieel mocht openen. Onder het toeziend oog  van familie, vrienden, sponsoren en verder belangstellenden werd het team voorgesteld en de machine onthuld.

Afgelopen seizoen wist Frank met een aantal podium plekken waaronder de overwinning in Zolder (B) de derde plaats  op te eisen in de eindstand van het kampioenschap.
Voor het nieuwe seizoen word de lat echter beduidend hoger gelegd en wil de Staphorster coureur een gooi gaan doen naar de titel en met niets minder dan kampioenschap in de ONK SuperCup 600 klasse genoegen nemen.

Voordat op zaterdag 6 april de lichten op groen gaan voor de eerste wedstrijd zal het team eerst nog een aantal trainingsstages afwerken om optimaal voorbereid aan het seizoen te kunnen beginnen.
Aanstaande woensdag zal het team afreizen naar Alcarras in Spanje voor de eerste training van het nieuwe seizoen. Deze zal opgevolgd worden met een tweede training die zal plaatsvinden op vrijdag 5 april op het TT-circuit Assen.

Frank en het hele team veel succes gewenst voor het komende seizoen.

Klik op onderstaande afbeelding om naar het fotoalbum van deze avond te gaan.

Teampresentatie Nieman Racing