Nieuw OW Cup seizoen van start

Nieuw OW Cup seizoen van start

Afgelopen zaterdag was dan eindelijk zo ver.  Na een te lange winterperiode was de start van een nieuw OW Cup seizoen op het TT Circuit Assen een feit.
Na een koude start van de dag kwam in de middag de zon tevoorschijn en konden we genieten van een mooie dag motorsport met spannende wedstrijden op de ‘cathedral of speed’.

Een nieuw seizoen die als altijd wisselingen meebrengen binnen de teams, andere rijders en – kleurstellingen. Coureurs die uitkomen voor een ander team en / of in een andere raceklasse. Wie is het beste de winter doorgekomen, afgelopen zaterdag was de tijd van verstoppertje spelen voorbij en werden de kaarten bloot gelegd.

Een mooie gelegenheid dus om met fotocamera richting Assen te vertrekken om eerste reeks actie foto’s te schieten van de start van een nieuwe seizoen Open Wegrace Competitie.

De foto’s van afgelopen zaterdag zijn te bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken.

Tevens zijn deze vrij van logo en watermerk te bestellen. Wil je in het bezit komen van één meerdere digitale bestanden neem dan even contact met mij op, dit kan middels de contact pagina op deze website

De verslagen van de wedstrijden lees je op racesport.nl

 

Nieuw OW Cup seizoen van start