Solex racen voorafgaand aan het World Superbike in Assen

Solex racen voorafgaand aan het World Superbike in Assen

De Nederlandse deelnemers aan de 2019 editie van de Motul Dutch Round, welke afgelopen weekend werd verreden op het TT Circuit Assen, draaiden donderdagmiddag tijdens het gebruikelijke media event alvast warm. Niet op hun eigen machines, maar op door het TT Circuit Assen beschikbaar gestelde solexen.

De TT Junior Track was donderdagmiddag plaats van handeling van het gebruikelijke media event van de Nederlandse ronde van het World Superbike kampioenschap. De elf Nederlandse deelnemers gingen getogen in lange leren jassen en een pothelm met elkaar de strijd aan tijdens een Solex race.

Door op onderstaande afbeelding te klikken kan je een aantal foto’s bekijken van dit toch wel vermakelijk gebeuren.

Solex racen voorafgaand aan het World Superbike in Assen