Podium voor Danny van der Sluis in Alpe Adria Cup

Podium voor Danny van der Sluis in Alpe Adria Cup

Danny van der Sluis leverde afgelopen zondag een bijzondere prestatie door vanaf de laatste startplaats naar het podium te rijden in de Superbike wedstrijd van de Alpe Adria Cupop het TT Circuit Assen.

Danny besloot op het laatste moment om met Start Racing deel te nemen aan de tweede Superbike race van de Alpe Adria Cup in Assen. Danny had niet deelgenomen aan de kwalificatie, vandaar dat hij vanaf de laatste startpositie moest vertrekken. De 22-jarige coureur had een uitstekende start en lag na de eerste ronde al tiende. Danny vervolgde zijn opmars en in de laatste ronde wist hij naar de derde plaats te komen, waardoor hij een bijzonder podium scoorde.

Danny van der Sluis #10: ‘Het was een hele gave race tijdens de Alpe Adria Cup in Assen. Ik heb alles gegeven en om een podium te scoren vanaf de laatste startplaats is een topresultaat. Nu gaan we door naar de vierde race van de OW Cup, zonder concurrent Walraven. Uiteraard wil ik gaan voor de overwinning en het doel is om mijn tempo van vorige races te verbeteren. Ik kijk er naar uit om vrijdag te beginnen aan de vrije trainingen.’

De overige foto’s van dit evenement, met vooral aandacht voor de Nederlandse rijders, zijn te bekijken door op onderstaande foto te klikken.

 

Podium voor Danny van der Sluis in Alpe Adria Cup