Staphorst boven tijdens vierde ONK OW Cup in Assen

Staphorst boven tijdens vierde ONK OW Cup in Assen

Met de overwinning van Eduard Troost in de ONK SuperCup 600 én de overwinning van Danny van de Sluis in de ONK SuperCup1000 waren de beste plekken op het podium in de twee SuperCup klassen voor coureurs uit Staphorst. Een unicum, niet eerder stonden twee dorpsgenoten op dezelfde dag op de hoogste trede van het podium in deze meest prestigieuze klassen van de open wegrace competitie.

Met een stormachtige wind en zeer wisselde weersomstandigheden was het   niet alleen lastig voor de deelnemers op de baan maar ook langs de baan was het af en toe lastig om de camera in juiste positie te houden zoals je zou willen.

Voor de complete uitslagen en wedstrijdverslagen verwijs ik je graag door naar racesport.nl Racesport.nl is sinds 2001 de best bekeken motorsport website van Nederland. De Racesport.nl redactie verzorgt dagelijks het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen uit de MotoGP, WorldSBK, British Superbike, Superbike IDM, ONK, OW Cup en vele andere wegrace competities.

Voor mijn foto’s van de vierde ronde van de ONK OW Cup klik je op onderstaande afbeelding.

 

Staphorst boven tijdens vierde ONK OW Cup in Assen