Motul TT Assen – Media Events

Motul TT Assen – Media Events

Op donderdag voorafgaand aan de Motul TT Assen waren er diverse media events op het TT Circuit en in de binnenstad van Assen.

Door op onderstaande afbeelding te klikken kan je een aantal foto’s bekijken van onder andere de persconferentie van het IDM en de demo ronden met de BMW M4 met achter het stuur Franco Morbidelli en Bruno Sprengler.

In het weekend  van 19-21 juli strijkt het Deutsche Tourwagen Meisterschaft, oftewel DTM, neer op het TT Circuit Assen. Op donderdagmiddag voorafgaand aan de Motul TT Assen mocht Petronas Sprinta Yamaha-coureur Franco Morbidelli achter het stuur van een BMW M4 kruipen voor een vuurdoop van de competitieve autosportklasse. De Italiaanse MotoGP-coureur werd daarbij bijgestaan door voormalig DTM-kampioen Bruno Spengler.

Daarnaast in dit album een aantal foto’s van Motul zeepkisten race op de Brink in Assen. In aanloop naar de Motul TT Assen maakte Racesport.nl in samenwerking met Motul twaalf winnaars bekend van de helmontwerp-wedstrijd waarmee onder meer deelname aan de zeepkisten race en een bezoek aan de officiële persconferentie van de MotoGP gewonnen kon worden. Tijdens de zeepkisten race werden de deelnemers geholpen door MotoGP coureurs.

Ook van de afsluitende persconferentie op donderdagmiddag zijn een aantal foto’s toegevoegd in dit album.

Klik op onderstaande afbeelding om naar het fotoalbum te gaan.

Motul TT Assen – Media Events