AMBC Open Beker Clubcross

AMBC Open Beker Clubcross

Afgelopen zaterdag stond de tweede open beker clubcross op het programma bij de AMBC Staphorst.

Aanvankelijk konden de trainingen en de eerste manche van alle klassen onder droge omstandigheden verreden worden. Helaas begon het tijdens de tweede manche van de 50cc te regenen en werd het pas weer droog na de races.
Gelukkig konden de bekers onder nagenoeg droge omstandigheden uitgereikt worden.

Met aanwezigheid van de GP rijders van het Hutten Metaal Yamaha Racing team maar zeker ook met de plaatselijke trots Dave Kooiker kreeg het publiek  mooie race gepresenteerd op een goed geprepareerd circuit.

Tijdens dit evenement heb ik een aantal foto’s gemaakt welke te bekijken zijn door op onderstaande afbeelding te klikken.

AMBC Open Beker Clubcross