AMBC Oldtimerrit 2019

AMBC Oldtimerrit 2019

Donderdagavond 25 augustus, voorafgaand aan de Internationale Grasbaanraces werd voor de vierde keer in successie de AMBC Oldtimerrit verreden.

Met een aantal van rond de 150 deelnemers kan de AMBC Staphorst terugkijken op een geslaagde 2019 editie van deze rit.

De route ging door de drie kerkdorpen Staphorst, Rouveen en IJhorst, die samen de gemeente Staphorst vormen. De verbinding naar de dorpen ging door het Stapperster buitengebied , het Staatbos en over de streek.

Aan het begin van de avond melden de deelnemers zich, ondanks de tropische temperaturen in grote getale op het evenemententerrein de Tippe in Staphorst.

De eerste deelnemers vertrokken om 19:00 uur, onder toeziend oog van de in ruime getale aanwezige toeschouwers, aan hun toertocht.

Het eerste deel van de rit ging na het rondje over de parkeerplaats van het verzorgingshuis de Berghorst door de kern van Staphorst en via de Gemeenteweg door de Leijen richting IJhorst.

Na een rondje door de dorpskern van IJhorst ging de caravaan door het Westerhuizingerveld richting Punthorst om middels een rondje door de kern van Rouveen  weer terug te keren naar het evenemententerrein waar de AMBC catering klaar stond om de deelnemers te ontvangen.

Ook langs de route stond menig toeschouwer  wat het voor de deelnemers extra leuk maakte.

Mijn foto’s van dit evenement zijn te bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken.

Daarnaast zijn de foto’s te bestellen mocht hier behoefte aan zijn. Ga hiervoor naar het menu bestellen. De foto’s zijn te bestellen als afdruk maar ook als digitaal bestand.

AMBC Oldtimerrit 2019