Negende ronde OW Cup op het TT Circuit Assen

Negende ronde OW Cup op het TT Circuit Assen

Afgelopen zaterdag stond de negende ronde om het ONK Wegrace op het programma. Na vier wedstrijden op buitenlandse bodem was de OW Cup caravaan terug op Nederlandse bodem voor de negende ronde om het kampioenschap.

De trainingen en wedstrijden werden afgewerkt onder prima weersomstandigheden. Dit zorgde voor spannende wedstrijden in meerdere klassen.

Danny van der Sluis wist met een mooie overwinning in de SuperCup1000 zijn achterstand op koploper Cliff Kloots te verkleinen tot 9 punten en zal de strijd om de titel pas beslist worden tijdens de laatste wedstrijddag op 12 oktober.

Alles hierover kan je na lezen op: www.racesport.nl

Mijn foto’s van dit evenement zijn te bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken.

Negende ronde OW Cup op het TT Circuit Assen