Geslaagde testdag voor Loris Baz en Ten Kate Racing Yamaha in Assen

Geslaagde testdag voor Loris Baz en Ten Kate Racing Yamaha in Assen

Dinsdag 21 juli stond er voor Loris Baz en Ten Kate Racing Yamaha een privé-test op het programma. Plaats van handeling was het TT Circuit Assen, het thuiscircuit van het in Nieuwleusen gevestigde World Superbike team.

Onder nagenoeg perfecte omstandigheden werkten Loris Baz en Ten Kate Racing Yamaha dinsdag in Assen hun laatste test af alvorens het 2020 seizoen over een week in Jerez de la Frontera hervat zal worden.

Gedurende de dag werden er enkele nieuwe updates getest en werd er voor het eerst kennis gemaakt met het nieuwe asfalt op het TT Circuit Assen. Na afloop spraken zowel Baz als ook Ten Kate Racing Yamaha van een zeer geslaagde test.

Naast Ten Kate Racing Yamaha waren ook EAB Ten Kate Racing dinsdag met Steven Odendaal (WorldSSP) en Glenn van Straalen (WorldSSP 300) en MPM Routz Racing met Lachlan Epis (WorldSSP)aanwezig. Laatstgenoemde zal tijdens de twee eerstkomende raceweekenden in Jerez en Portimâo als vervanger optreden van de geblesseerde Jaimie van Sikkelerus. Net als Baz gaf ook dit drietal aan terug te kijken op een geslaagde test en klaar te zijn voor Jerez.

Lees het volledige verslag van de testdag op: Ten Kate Racing SBK

Voor meer foto’s van deze testdag klik je op onderstaande afbeelding

Geslaagde testdag voor Loris Baz en Ten Kate Racing Yamaha in Assen