Van der Sluis prolongeert zijn ONK SuperCup 1000 titel

Van der Sluis prolongeert zijn ONK SuperCup 1000 titel

Danny van der Sluis heeft zijn ONK SuperCup 1000 titel geprolongeerd met een derde plaats in de tweede race op het TT Circuit Assen. De winst ging naar Frank Nieman gevolgd door Nigel Walraven.

Danny van der Sluis had eerder op de dag goede zaken gedaan tijdens de eerste ONK SuperCup 1000 race. De coureur van het TT Racing Team won de wedstrijd voor Frank Nieman, waardoor Van der Sluis met een voorsprong van twaalf punten aan de laatste race van het seizoen begon.

Na de winst in eerste race was de derde plaats in de tweede race voldoende om zich opnieuw ONK SuperCup 1000 kampioen te mogen noemen. De tweede plaats in het kampioenschap ging naar Frank Nieman gevolgd door Nigel Walraven.

Victor Steeman is de nieuwe ONK SuperCup 600 kampioen. In de tweede race reed Steeman van start tot finish aan de leiding en dat was ruim voldoende om de titel veilig te stellen. Teamgenoot Hilster maakte het feest voor Lentink Sports Racing compleet door als tweede te finishen in de race en tevens in de eindstand.

Voor de verslagen en complete uitslagen van de kwalificaties én de wedstrijden: racesport.nl

Foto’s van deze dag zijn te vinden door op onderstaande afbeelding te klikken.

Van der Sluis prolongeert zijn ONK SuperCup 1000 titel