KNMV trainingsdag op TT Circuit Assen

KNMV trainingsdag op TT Circuit Assen

Donderdag 08 april stond het TT Circuit Assen in het teken van de KNMV trainingsdag. Diverse nationale- en internationale wegracecoureurs kregen de gelegenheid om op een koud en fris TT Circuit Assen hun voorbereidingen op komend wegraceseizoen te starten of te continueren.

Ondanks dat de weersvoorspellingen voor donderdag niet veel goeds beloofden en een groot aantal coureurs zich op het laatst afmelden voor deze door de KNMV georganiseerde testdag – waaronder o.a. Bo Bendsneyder, Michael van der Mark, Garrett Gerloff, Kotha Nozane, Bastien Mackels – kon er tijdens een groot deel van de dag op een droog maar fris circuit gereden worden.

Een aantal van mijn foto’s van deze dag zijn te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

KNMV trainingsdag op TT Circuit Assen