KNMV trainingsdag op het TT Circuit Assen

KNMV trainingsdag op het TT Circuit Assen

Dinsdag 29 maart stond het TT Circuit Assen in het teken van de KNMV trainingsdag. Diverse nationale- en internationale wegracecoureurs kregen de gelegenheid om op een fris maar droog TT Circuit Assen hun voorbereidingen op komend wegraceseizoen te starten of te vervolgen.

Michael van der Mark, momenteel herstellende van een blessure moest om deze reden helaas verstek laten gaan maar de voor het Ten Kate Racing uitkomende Zwitser Dominique Aegerter was wel aanwezig en legde een aantal snelle ronden op het asfalt.

Een aantal van mijn foto’s van deze dag zijn te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in meerdere foto’s dan mag je altijd even contact opnemen, dit kan onder andere middels het contactformulier op deze website.

KNMV trainingsdag op het TT Circuit Assen