Belczykowski, De Boer en Tessels winnen in Oschersleben

Belczykowski, De Boer en Tessels winnen in Oschersleben

Het IDC was dit weekend te gast in Oschersleben voor de vierde ronde van het seizoen. Till Benedikt Belczykowski, Eddie de Boer wisten beiden een race te winnen in de Dutch Supersport klasse terwijl Wayne Tessels beide Dutch Superbike races op het Duitse circuit op zijn naam wist te schrijven.

Voor de coureurs in het International Dutch Championship (IDC) stond er dit weekend in het Duitse Oschersleben de vierde ronde van het seizoen op het programma. De Dutch Supersport en Dutch Superbike coureurs waren te gast bij het door het Duitse Art Motor georganiseerde Festival Italia. Vrijdag werd de eerste kwalificatie verreden gevolgd op zaterdag door een tweede kwalificatie en een voor beide categorieën eerste race terwijl de twee tweede wedstrijden van het weekend op zondagochtend werden verreden.

Het volledige verslag en de uitslagen zijn te vinden op: racesport.nl

Een selectie foto’s van deze dag is te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Het op deze website getoonde album is slechts een selectie. Mocht je geïnteresseerd zijn in één of meerdere foto’s dan mag je altijd even contact opnemen, dit kan onder andere middels het contactformulier op deze website.

Belczykowski, De Boer en Tessels winnen in Oschersleben