Tessels, Gierkink, Belczykowski en Van Wijhe winnen op de Nürburgring

Tessels, Gierkink, Belczykowski en Van Wijhe winnen op de Nürburgring

De IDC-coureurs kwamen afgelopen weekend opnieuw in actie op Duitse bodem. Na Oschersleben werd ook de vijfde ronde van het seizoen verreden in Duitsland, en wel op de bekende en historische Nürburgring. Winst was er voor Wayne Tessels en Toine Gierkink in de Dutch Superbike klasse terwijl Till Belczykowski en Louis van Wijhe ieder een Dutch Supersport race wisten te winnen.

Drie dagen lang kwamen de coureurs uit het International Dutch Championship in actie op de Nürburgring. Zo stonden er vrijdag een vrije training en de eerste kwalificatie op het programma, werden zaterdag de tweede kwalificatie en de eerste race verreden en kwam men zondag nogmaals in actie tijdens een warm-up sessie en de tweede race van het weekend.

Het volledige verslag en de uitslagen zijn te vinden op: racesport.nl

Een selectie foto’s van deze dag is te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Het op deze website getoonde album is slechts een selectie. Mocht je geïnteresseerd zijn in één of meerdere foto’s dan mag je altijd even contact opnemen, dit kan onder andere middels het contactformulier op deze website.

Tessels, Gierkink, Belczykowski en Van Wijhe winnen op de Nürburgring