Tessels, Edwards, Van Sikkelerus en Hamden winnaars IDC-races in Assen

Tessels, Edwards, Van Sikkelerus en Hamden winnaars IDC-races in Assen

Wayne Tessels, gastrijder Tom Edwards, Jamie van Sikkelerus en Selwin Hamden zijn afgelopen weekend in Assen als winnaars afgevlagd tijdens de zesde ronde van het 2022 International Dutch Championship op het TT Circuit Assen.

Afgelopen weekend tijdens de zesde IDC-ronde van het seizoen vierde IDC-organisator CRT Holland haar 30-jarige verjaardag tijdens een driedaags evenement op het TT Circuit Assen. Tijdens het evenement, waar ook diverse categorieën uit het Duitse IBPM kampioenschap aan de start verschenen, reden de gebruikelijke IDC-klassen twee wedstrijden.

Het volledige verslag en de uitslagen zijn te vinden op: racesport.nl

Een selectie foto’s van deze dag is te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Het op deze website getoonde album is slechts een selectie. Mocht je geïnteresseerd zijn in één of meerdere foto’s dan mag je altijd even contact opnemen, dit kan onder andere middels het contactformulier op deze website.

Tessels, Edwards, Van Sikkelerus en Hamden winnaars IDC-races in Assen