Wayne Tessels wint in Assen 9e Dutch Superbike race van het seizoen

Wayne Tessels wint in Assen 9e Dutch Superbike race van het seizoen

Wayne Tessels heeft zaterdagmiddag op het TT Circuit Assen de negende Dutch Superbike race van het seizoen op zijn naam geschreven. De Kawasaki coureur passeerde in de tien ronden tellende race als eerste de finish voor Toine Gierkink en Kees Boekel.

Zaterdag stond op het TT Circuit Assen de zevende ronde van het International Dutch Championship op het programma. Het was Wayne Tessels die het snelst was en in de tien ronden tellende Dutch Superbike race als winnaar de finish passeerde. Cadeau kreeg de Kawasaki coureur het zeker niet, het was Toine Gierkink die Tessels flink onder druk wist te zetten en op minder dan een seconde als tweede de finish passeerde.

Het volledige verslag en de uitslagen zijn te vinden op: racesport.nl

Een selectie foto’s van deze dag is te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Het op deze website getoonde album is slechts een selectie. Mocht je geïnteresseerd zijn in één of meerdere foto’s dan mag je altijd even contact opnemen, dit kan onder andere middels het contactformulier op deze website.

Wayne Tessels wint in Assen 9e Dutch Superbike race van het seizoen