Teampresentatie SRTD Pearl Gebben Racing

Teampresentatie SRTD Pearl Gebben Racing

Op de avond van 23 maart was TT Circuit Assen het decor van de SRTD-rijders presentatie 2023. In een goed gevulde paddock club werden Thijs Westenbrink van Start Racing en Leon Stolte en Finn de Bruin van het Pearle Gebben Racingteam aan het publiek voorgesteld.

De Pearle Gebben Racingteam coureurs lieten weten dit seizoen als doel te hebben gesteld om kampioen te worden in de IDC Supersport 600. Thijs Westenbrink zijn doel is om kennis te maken met de IDC Supersport klasse en de 600cc motor.

Ook oud SRTD-rijder Ruben Bijman, die nog steeds ondersteunt wordt door de stichting, was deze avond aanwezig. Hij vertelde over zijn doelstelling om dit jaar mee te strijden voor de WK titel. Bijman rijdt in de World Supersport 300. Dit is een klasse binnen de World Superbike.

Peter Bom vertelde onder andere over hoe, doormiddel van 2D Data-recording en een enthousiaste groep mensen om de rijders heen, de ideale afstelling voor de motoren kunnen realiseren.

Een aantal foto’s van deze avond zijn te bekijken door op bovenstaande afbeelding te klikken.

Teampresentatie SRTD Pearl Gebben Racing