Teampresentatie START Racing

Teampresentatie START Racing

Afgelopen vrijdag 24 maart vond in het clubhuis van de motorclub Nieuwleusen de teampresentatie plaats START Racing team.

Thijs Westenbrink, de 15 jarige coureur uit Dalfsen, gaat dit jaar rijden op de blauwe Start Yamaha. Hij gaat van start in de Procup 600 van het International Dutch Championship (IDC) en hoopt van daaruit zo snel mogelijk de stap naar de Supercup 600 te maken.

START voorzitter Berry Klein is blij met het jonge talent en hoopt samen het team hem klaar te stomen voor een stap hogerop.

Verder vertelde Klein over de samenwerking met SRTD Pearle Gebben Racing. De eerste stap was al zichtbaar. Leon Stolte uit Nieuwleusen, die voor dit team op de oranje motor gaat rijden presenteerde zich ook en zijn teamgenoot Finn de Bruin was, net als een aantal leden van de crew, ook aanwezig. Een geslaagde avond waarbij de coureurs de focus al op 8 april hadden, de datum waarop de eerste wedstrijd wordt verreden op het TT-circuit van Assen.

Voor een aantal foto’s van deze avond klik op bovenstaande afbeelding.

Teampresentatie START Racing