Vladimir Leonov en Rick Kooistra winnen op warm TT Circuit Assen

Vladimir Leonov en Rick Kooistra winnen op warm TT Circuit Assen

Op het TT Circuit Assen hebben Vladimir Leonov (Dutch Superbike), Joep Overbeeke (Naked Bike), Erwin Jacobs (Dutch ProClass 600), Rick Kooistra (Dutch Supersport) en Ramon Roelofs(Dutch ProClass 1000) afgelopen zaterdag tijdens de vierde ronde van het 2023 IDC seizoen de races op hun naam geschreven.

In de Dutch Superbike was Vladimir Leonov duidelijk een maatje te groot voor de rest van het veld. Op ruim 20 seconden werd Wayne Tessels tweede gevolgd door Ferry van Rijn die op zijn beurt weer 15 seconden moest toegeven op Tessels.

De spanning daarentegen wel te vinden in de Dutch Supersport. Rick Kooistra en Wiljan van Wikselaar maakten er een boeiende strijd van die uiteindelijk de kant van Kooistra op viel. Als derde mocht Lucas Arends uitkomend op de Yamaha van Track Support Racing mee naar het podium.

Het volledige uitslagen zijn te vinden op: racesport.nl

Een selectie foto’s van deze dag is te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Vladimir Leonov en Rick Kooistra winnen op warm TT Circuit Assen