‘The 7hrs of Assen’ onder tropische omstandigheden

‘The 7hrs of Assen’ onder tropische omstandigheden

Op een zeer warm TT Circuit Assen werd zaterdag 08 juli de 2023 editie van de ‘7hrs of Assen’, een zeven uur durende IDC Endurance race verreden. Het werd vanwege de warme omstandigheden een ware uitputtingsslag die uiteindelijk gewonnen werd door GYTR-YART met Karel Hanika, Marvin Fritz en Gert Jan Giesbers. Het team passeerde na zeven uur racen en 228 ronden met een voorsprong van iets meer dan vijftien seconden op Yamalube Hertrampf de finish. Druijff Racing Kawasaki Team 1 met Wayne Tessels, Erwin Druijff en Alexander Klaassen mocht als derde mee naar het podium.

Het hele wedstrijdverslag en de complete uitslagen zijn te vinden op: racesport.nl

Een selectie foto’s van dit geslaagde evenement is te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

‘The 7hrs of Assen’ onder tropische omstandigheden