Dubbele winst voor Druijff Racing Kawasaki tijdens de seizoensopener op het TT Circuit Assen

Dubbele winst voor Druijff Racing Kawasaki tijdens de seizoensopener op het TT Circuit Assen

Sven Doornenbal (Dutch Supersport) en Wayne Tessels (Dutch Superbike) zijn zaterdag op het TT Circuit Assen winnaar geworden van de eerste races van het 2024 IDC- seizoen.

Voor Sven Doornenbal, die zijn debuut maakte in de Dutch Supersport op de Kawasaki van Druijff Racing, een meer dan geweldig begin van het seizoen. Ook Wayne Tessels, die op de Superbike van Druijff Racing Kawasaki op jacht gaat naar titelprolongatie, kwam met zijn eerste overwinning van het seizoen sterk uit de startblokken maar er moest wel voor gestreden worden aangezien er van start tot finish een kopgroep van vier rijders vocht om de zege.

Nadat de vrije trainingen vrijdag nog gekenmerkt werden door wisselvallig weer en regelmatig een flinke regenbui werd zaterdag de eerste IDC-wedstrijddag van 2024 op het TT Circuit Assen verreden onder nagenoeg perfecte weeromstandigheden.

De volledige verslagen en de complete uitslagen zijn te vinden op: racesport.nl

Een selectie foto’s van deze dag is te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Dubbele winst voor Druijff Racing Kawasaki tijdens de seizoensopener op het TT Circuit Assen