AMBC Motocrosstraining

AMBC Motocrosstraining

 

In tegenstelling tot de zuidelijke provincies was er weinig regen gevallen afgelopen week en kon ’t Wiede Gat afgelopen zaterdag gewoon open voor vrije trainingen. Door de grote opkomst was wel te merken dat dit niet overal het geval was en zo was het gezellig druk op het prachtige circuit op ’t Wiede Gat bij de AMBC Staphorst.

Naast de ervaren rijders werden ook de jeugdige en beginnende rijders niet vergeten. Elke eerste 20 minuten van het uur was de baan speciaal voor de jeugd en beginnende rijders. Zodoende kon iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen.

Aanstaande zaterdag staat de eerste AMBC Clubcross van 2024 op het programma. Alle informatie over deze wedstrijd is te vinden op de website van de vereniging: www.ambc-staphorst.nl

Foto’s van afgelopen zaterdag zijn te bekijken door op bovenstaande afbeelding te klikken.

AMBC Motocrosstraining