AMBC Open beker clubcross

AMBC Open beker clubcross

Afgelopen zaterdag 11 mei stond bij de AMBC Staphorst, de eerste open beker clubcross van 2024 op het programma.

Een groot aantal rijders wist de weg naar ’t Wiede Gat te vinden en gingen onder zomerse omstandigheden de strijd met elkaar aan met als inzet de hoogste trede op het podium en de daarbij behorende beker.

Het in grote getale aanwezige publiek zag in de diverse klassen mooie gevechten met als klapstuk de Superklasse.

Bij de start van de eerste manche wist Rene Boer het beste van het starthek te komen en wist na een spannende wedstrijd de overwinning op te eisen. De tweede manche had Mitchel van den Essenbrug de betere start echter helaas moest deze manche met een rode vlag vroegtijdig beëindigd worden door een zware valpartij van een andere rijder. Deze manche werd niet herstart en zo ging Rene Boer op basis van de eerste manche er met de dagzege vandoor.

Alle uitslagen van deze dag zijn te vinden op MyLaps.com

Een fotoalbum is te bekijken door op bovenstaande afbeelding te klikken.

AMBC Open beker clubcross