Druijff Racing Kawasaki wint The 7hrs of Assen

Druijff Racing Kawasaki wint The 7hrs of Assen

Maar liefst 53 teams gingen er zaterdag even voor het middaguur van start tijdens de 2024 editie van The 7hrs of Assen, een 7 uur durende Endurance race op het TT Circuit Assen als onderdeel van het IDC (International Dutch Championship). De winst ging naar Druijff Racing Kawasaki 1 (Master Class) en het DR1 Team (Expert Class).

De ‘The 7hrs of Assen’ is de afgelopen jaren uitgegroeid naar een prachtig evenement waarin zowel professionele – als ook de semiprofessionele coureurs aan de start verschijnen tijdens een 7 uur durende race. Met een heuse Le Mans start en meer dan 50 teams bestaande uit minimaal 2 en maximaal 4 coureurs, die ieder op hun eigen machine in de baan verschijnen- werd het opnieuw een zeven uur durende slijtageslag voor zowel mens als ook machine waarbij de Drentse weergoden tijdens deze editie ook nog eens een extra duit in het zakje deden.

Het complete verslag en de uitslagen van dit evenement zijn te vinden op: racesport.nl

Een selectie foto’s van deze dag is te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Druijff Racing Kawasaki wint The 7hrs of Assen