Motul Dutch TT Assen

Motul Dutch TT Assen

Het laatste weekend van juni staat traditioneel in het teken van de Dutch TT en dat was dit jaar niet anders. De eerste jaren met een koelbox op het talud, het laatste decennium met een rugzak vol fotoapparatuur naar het mediacentrum. Beide geven een heel andere beleving van dit prachtige evenement maar beide met geweldig mooie ervaringen en belevenissen. Het hoogst aantal bezoekers sinds 1995.

Met de deelname van dorpsgenoot Collin Veijer komt daar de laatste twee jaar en met name de laatste editie een extra factor bij, namelijk de Collin factor. Een dit seizoen uitstekend presterende Collin Veijer en het mooie weer hebben ervoor gezorgd dat er deze editie maar liefst 192.554 motorsportfans een bezoek brachten aan het TT Circuit Assen.

Ik was dit jaar weer in de bevoorrechte positie te mogen fotograferen vanaf de binnenring, pitstraat, paddock en startgrid en zag net als de andere duizenden motorsportfans Collin Veijer geweldig presteren en met een verschil van 0,012 sec van de winnaar als tweede finishen.

Alle verslagen en de complete uitslagen zijn te vinden op: racesport.nl

Een selectie foto’s van deze geweldige Dutch TT is te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Motul Dutch TT Assen