Teampresentatie Start Racing

Teampresentatie Start Racing

Afgelopen zaterdagavond was Partycentrum de Deel in Nieuwleusen het decor voor Start Racing om hun rijders en team voor te stellen aan de sponsoren, familie, vrienden, media en overige belangstellenden.

Rond de klok van negen werd er gestart met het officiële gedeelte, de bestuurs-, en teamleden met de coureurs werden geïnterviewd en aansluitend werden de 2017 racemotoren onthuld.

Als eerste werden de bestuursleden naar voren gehaald van de stichting die de twintigste jaargang in gaat als opleidingsteam voor aankomend racetalent. Aansluitend werden de teamleden op het podium gehaald en voor gesteld aan het aanwezige publiek.

Hierna was het de hoogste tijd om kennis te gaan maken met het rijders duo van Start Racing.
Ricardo Brink zal net als vorig jaar de kleuren van Start Racing verdedigen echter niet meer in de SuperCup600 waarin hij vorig jaar als tweede eindigde in het kampioenschap. Ricardo heeft deze winter de overstap gemaakt naar de zwaardere 1000cc klasse en zal op een Yamaha R1 de eer van het Start Racing hoog proberen te houden in de SuperCup 1000.
Gezien de berichten die tijdens de voorjaarstest in Spanje tot ons kwamen heeft de IJsselmuidenaar het juiste gevoel al snel gevonden op zijn nieuwe machine.

Nieuw in het team is Patricia Kok. Voor Patricia wordt dit het tweede volledige seizoen op de 600. Hiervoor was ze jarenlang actief in het minibiken waarbij ze in 2015 is gestart met haar avontuur op de Yamaha R6.
De snelle dame uit Lekkerkerk en regerend SportCup600 kampioen zal het seizoen aanvangen in de ProCup600 echter gezien de progressie die er door haar, samen met het team in het voorjaar is geboekt, is de verwachting toch wel dat lopende het seizoen de overstap gemaakt zal kunnen worden naar de SuperCup600.

Na de interviews werden de motoren, die er in het bekende blauw weer strak bijstonden, onthuld en was er nog een leuke verloting met door sponsoren beschikbaar gestelde prijzen.

Aanstaande zaterdag staat de eerste ronde om het OW Cup Kampioenschap op het programma op het TT-circuit Assen.
De OW Cup staat voor volle startvelden, spannende race met gratis entree en open paddock!

   

Voor meer foto’s van deze avond: Fotoalbum teampresentatie Start Racing

Start Racing Team
Teampresentatie Start Racing