Mannenavond bij Uitgaanscentrum Kisteman in Staphorst

Mannenavond bij Uitgaanscentrum Kisteman in Staphorst

Tijdens deze avond, die georganiseerd werd op donderdag  18 januari in Uitgaanscentrum Kisteman in Staphorst werd er teruggeblikt op de carrière van Collin Veijer tot nu toe en zijn eerste jaar als Grand Prix coureur in het bijzonder.

Anders dan de naam van deze thema-avond deed vermoeden was natuurlijk iedereen van harte welkom in uitgaanscentrum Kisteman, man of vrouw, jong en oud.

Met Jan Hofstede als presentator werd het aanwezige publiek door Arno en Jurjen op een leuke manier meegenomen door de carrière van Collin. Zeer zeker de moeite waard en aangezien je een speld kon horen vallen in de zaal dacht de rest van het publiek er net zo over.

Een aantal van mijn foto’s van deze avond zijn te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Mannenavond bij Uitgaanscentrum Kisteman in Staphorst