Teampresentatie Start Racing

Teampresentatie Start Racing

Afgelopen zaterdag presenteerde Start Racing zich aan sponsoren, fans en belangstellenden in de kantine van Motorclub Nieuwleusen.

De formatie uit Nieuwleusen moest na het vertrek van Thijs Westenbrink op zoek naar een waardig opvolger voor het vrij gekomen zitje van de Yamaha R6.

Met de komst van de 15-jarige Julian van Kalkeren lijkt de team hier aardig in geslaagd te zijn. De Nederlands kampioen van 2023 in de Ohvale 190 cc klasse liet tijdens de voorjaarstraining al zien de overstap naar de 600cc prima aan te kunnen door snelle rondetijden te laten noteren.

De 15-jarige coureur uit het Drentse Erica zal voor Start Racing uitkomen in de Supersport 600 klasse van het International Dutch Championship. De openingsrace van het seizoen vindt plaats op zaterdag 6 april op het TT Circuit Assen.

Een aantal van mijn foto’s van deze avond zijn te bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.

Teampresentatie Start Racing