AMBC Motocrosstraining

AMBC Motocrosstraining

Na een lange en natte winter was het afgelopen zaterdag eindelijk mogelijk de crossbaan op ’t Wiede Gat weer te openen. De week er voorafgaand had de crosscommissie de baan hersteld van de vele regen en een deel van het circuit is aangepast. Door deze werkzaamheden was het de crosscommissie gelukt de baan gereed te krijgen. Door de grote opkomst kreeg men zeker loon naar werken en werden de eerste meters van het nieuwe seizoen afgelegd op het prachtige circuit.

Ook de jeugdige rijders werden hierbij niet vergeten. Elke eerste 20 minuten van het uur was de baan speciaal voor de Jeugd en beginnende rijders. Zodoende kon iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen.

Alles informatie over rijden op ’t Wiede Gat en openingstijden zijn te vinden op de website van de vereniging: AMBC-Staphorst.nl

Foto’s van deze middag zijn te bekijken door op bovenstaande afbeelding te klikken.

AMBC Motocrosstraining