Finishparty Start Racing Nieuwleusen

Finishparty Start Racing Nieuwleusen

Tijdens de finishparty van Start Racing Nieuwleusen werd er afgelopen zaterdagavond stil gestaan bij het 20 jarig bestaan van het team.
In de tot feestzaal omgebouwde bedrijfshal van Repkon mocht het bestuur van één van de oudste privé racing teams van Nederland naast de huidige teamleden en coureurs ook oud bestuursleden en –coureurs verwelkomen.
Onder leiding van presentator Evert Jan Plasman werd er met het bestuur en de coureurs terug geblikt op het afgelopen seizoen. Ondanks de nodige pech wordt er met een overheersend positief gevoel terug gekeken op seizoen 2017. Over de samenstelling van het team voor 2018 kon nog niet alles bekend gemaakt worden. Wel is duidelijk dat Ricardo Brink het team gaat verlaten. Hij zal, indien de IDM een doorstart maakt komend seizoen in Duitsland gaan rijden. Patricia Kok zal nog een jaar op de Yamaha 600 van Start Racing in de OW Cup uitkomen.

Vervolgens werd met  enkele oud bestuursleden het ontstaan van Start Racing besproken en werd er teruggekeken naar de begin jaren van het team.

Verrassend veel oud coureurs hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt en waren aanwezig deze avond. Remco Ardesch, Evert Nooteboom, Kevin van Leuven, Pepijn Bijsterbosch en Koen Meufels vertelden over hun periode bij Start Racing waarbij allen een ding  gemeen hadden namelijk allemaal hebben ze een geweldige tijd bij Start Racing doorgemaakt.

Na het officiële gedeelte was het tijd voor een hapje en drankje. Met het optreden van De Maatschap, een nieuwe band uit Nieuwleusen/Dalfsen waarbij Kevin van Leuven optrad als gast gitarist kan men terugkijken op een geslaagde avond.

Voor de foto’s van deze avond:

Finishparty Start Racing Nieuwleusen

Start Racing Team
Finishparty Start Racing Nieuwleusen