Het bloed kruipt waar het niet gaan kan

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan

Nadat Henry Compagner eind 2015 had besloten om zijn actieve race carrière te beëindigen zagen we hem daarna op de circuits vooral in de rol van monteur en rechterhand van Danny van der Sluis.

Afgelopen weekend echter kwam hier voor de gelegenheid verandering in en zagen we Henry terug, getogen in een raceoverall en maakte hij voor het Start Racingteam uit Nieuwleuzen zijn rentree als coureur tijdens de 501 van Assen.
Een wedstrijd in teamverband, met hoe kan het ook anders, Danny van der Sluis als teamgenoot. Patricia Kok, de snelle dame van Start Racing maakte het team compleet.

   

Wellicht waren de rondetijden niet helemaal naar wens van de persoon in kwestie, maar met een vijfde plaats wist het team een prachtig resultaat neer te zetten en was het prachtig om Henry weer eens aan het werk te zien op de baan.

Naar verluid zal het niet bij deze ene keer blijven maar zal Henry later dit jaar nogmaals op de Yamaha R6 kruipen tijdens de ONK OW Cup wedstrijden op de Motorsport Arena in Oschersleben.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan