IDM op het TT Circuit Assen

IDM op het TT Circuit Assen

In het weekend van 6-8 september werd de Nederlandse ronde om het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft – IDM verreden op het TT Circuit Assen. Dit was de voorlaatste ronde meetellend voor het kampioenschap. In elk wedstrijdweekend worden er twee wedstrijden verreden in de diverse klassen.

Met Ricardo Brink, Bobby Bos, Pepijn Bijsterbosch en Danny van der Sluis aan de start in de Superbike 1000 klasse was er een mooie Nederlandse inbreng in deze zwaarste klasse.

Ook in de Supersport 600 was er met de vaste rijders, Sander Kroeze, Vasco van der Valk, Kevin Mijwaart, Wayne Tessels en Milan Merckelbagh aangevuld met de gastrijders Anne van Galen, Joep Overbeeke en Jeroen Hilsters een mooie groep Nederlandse deelnemers.

Naast de bovengenoemde klassen was er ook een groot aantal Nederlandse deelnemers in de Supersport 300 klasse en bij de zijspannen met een geweldig motorsportweekend tot gevolg.

Voor de volledige wedstrijd verslagen verwijs ik jullie graag naar Racesport.nl en voor mijn foto’s van dit evenement klik je op onderstaande afbeelding.

IDM op het TT Circuit Assen