Nieman wint race op een kletsnat Assen

Nieman wint race op een kletsnat Assen

Frank Nieman heeft op overtuigende wijze de ONK SuperCup 1000 wedstrijd gevonden op een kletsnat TT Circuit Assen. Renzo van Emmerik scoorde in de lastige omstandigheden een tweede plaats. Vasco van der Valk finishte als derde door op de streep Nigel Walraven te verslaan. Kampioenschapsleider Danny van der Sluis eindigde als zevende.

De coureurs van Lentink Sports Racing domineerden de ONK SuperCup 600 race op het TT Circuit Assen. Victor Steeman won de wedstrijd voor zijn teamgenoot Jeroen Hilster. Op ruime achterstand wist Joey Louwes de strijd van Quentin Koers te winnen om de laatste podiumpositie.

Voor de verslagen en complete uitslagen van de kwalificaties én de wedstrijden: racesport.nl

Foto’s van deze dag zijn te vinden door op onderstaande afbeelding te klikken.

Deze foto’s zijn tevens te bestellen. Wil je in het bezit komen van één of meerdere foto’s, neem dan contact met mij op. Dit kan o.a. middels het contactformulier op deze website.

Nieman wint race op een kletsnat Assen