IDC MasterClass op het TT Circuit Assen.

IDC MasterClass op het TT Circuit Assen.

De voor 10 april geplande IDC-races konden geen doorgang vinden, dit vanwege het feit dat de huidige Covid-19 problematiek vooralsnog geen wedstrijden toestaan op het TT Circuit Assen. Hiervoor in de plaats was er voor de IDC-coureurs zaterdag wel een zinvol trainingsprogramma gepland; een IDC Masterclass.

Het programma van de IDC MasterClass werd georganiseerd ter voorbereiding op het motorsportseizoen 2021.

Het programma bestond uit 3 sessies vrij rijden voor elke bovengenoemde categorie waarbij in de derde sessie gestart werd volgens een normale bij de wedstrijden geldende startprocedure, dit weliswaar als een soort van proefstart procedure.

Lees het hele verslag en alles over het IDC kampioenschap op racesport.nl

Mijn foto’s van deze dag zijn te bekijken door op bovenstaande afbeelding te klikken.

IDC MasterClass op het TT Circuit Assen.