AMBC clubcross kampioenschap

AMBC clubcross kampioenschap

Bij menigeen zal het inmiddels wel bekend zijn, de nog immer voortdurende vergunning technische problemen bij de plaatselijke trots, de AMBC-Staphorst. De gemeente Staphorst is bezig met het vergunnen van een aanvraag voor de nieuwe crossbaan en tot het moment daar is zal de AMBC voor haar leden gedwongen moeten uitkijken naar andere opties om te kunnen crossen.

In navolging van vorig jaar, het jaar waarin de vereniging haar 50-jarig bestaan vierde, is er ook voor het jaar 2017 een goede oplossing gevonden voor de crossende liefhebbers binnen de club. Dankzij een welwillende Staphorster ondernemer die de grond beschikbaar stelde en een gemeente die een vergunning verleende kon de AMBC met trots bekendmaken dat er ook in 2017 een officieel AMBC clubkampioenschap, in alle soloklassen, gehouden kan worden.

Dit kampioenschap, wat mede dankzij de hulp van Duntep mobiele bungalows uit Staphorst georganiseerd kan worden, zal op vier zaterdagen verreden worden op een gelegenheidscircuit aan de wethouder Wassebaliestraat.

Op zaterdag 27 mei stond de tweede wedstrijd om het kampioenschap op het programma waarvan foto’s te bekijken zijn door op een van onderstaande afbeeldingen te klikken

     

Herjan Brakke
AMBC clubcross kampioenschap